Erittäin hyvä fiilis nyt. Sehän ei tietenkään oo ikuista mutta nyt näyttää asiat hyvältä:

-Koulun käymiselle löytyi vaihtoehtoja (kahen viikon poissaolon jälkeen kun vihdoin otin itteeni niskasta kiinni...)

-Kohta on kesä, ja kesä alkaa Norjan reissulla. Ei vois olla parempaa!

-Iisalmen teatteri, ah tuo työpaikkojen ensirakkaus, vaikuttaa hyvältä pelastusrenkaalta. Siitä kerron myöhemmin kun asiat selvenee, mutta minulle kuulema olisi varsin paljon käyttöä kyseisessä paikassa.. :)

-Tajusin, että ihmissuhteet on kans yks pelastusrengas. Eikä se vielä pelasta, että on niitä hyviä suhteita. Vaan se, että irrottautuu niistä huonoista suhteista!

-Vappukin oli kiva kiva kiva! Kuvakin siitä viikonlopusta:

1242059931_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Milkan ja Tiian luona lauantai-päivänä <3 Käytiin ulkona syömässä. Eli parvekkeella. Pienet asiat voi olla jotain ihan älyttömän mukavaa!

-Nyt huomaa, että siitä n. puolen vuoden mittaisesta itsehillinnästä ja kurista on ollut tosissaan hyötyä. Vaikka kesäksi ei sais töitä, niin sain säästettyä rahaa sen verran kun halusin, ja paljon siihen päälle vielä. Pieniä muutoksia ollut arkirutiineissa ja tietyistä asioista luopumisia, mutta tulee olemaan sen arvoista! Ei sinänsä kovin kummoinen juttu, mutta kiva kyllä huomata että siihen oikeesti pystyy!

-Yhden tietyn elämäntavan muuttaminen on kans tuottanut tulosta. Vajaan vuoden aikana oon saanut sen ansiosta kaikkee paljon arvokkaampaa. Pieniä hyviä asioita joita ennen ei edes huomannut. Harvoin olen tekemisistäni ylpeä, mutta kyllä nyt on pakko hymyillä ja tuumata, että kyllä kannatti.

-Elämä on kuin hampurilainen; täytteet voit päättä itse, mutta pari pilaantunutta salaatinlehteä voi pilata koko kokonaisuuden. Silloin on turha heittää koko hampurilaista roskiin,  vaan nauttia pelkästään niistä hyvistä osista.