niin no nyt on kesälomailut lomailtu. veinpä just tavaratkin asuntolaan, jossa asun sitten tämän kouluvuoden ainakin :> sehän oli mukava paikka, kämppikset just pro ja ite solussa oli vaan kolme huonetta. tosin huoneessa on kaks asukasta mutta yllättävän pieni, eli rauhallinen suorastaan, oli kämppämme tuo. on tottunu jo niihin viiden huoneen soluihin ja että aamulla kun on menossa suihkuun niin oho, siinä onkin hyvällä tuurilla kuus tyttöö mua ennen jo oottamassa vuoroonsa.

no tuolla on rentoo, siinä pihalla on joku neljä-viis rivitaloo missä niitä kämppiä sitten on. ja kouluun matkaa jokunen kilometri. ja koulukin on ihana, tai siis en mä vielä tiiä mutta että ei mikään paska linjakaan oo se, mille oon menossa. yes. ja tod kirjotan siitä myöhemmin. mitäpä sitä vielä pystyis. huomenna alkaa koulu.

kesäloman viimenen viikonloppu oli huikee. kyläilin isosiskon&miehensä luona lahdessa. oli jo jonkun päivän houkutellut rakkain ystäväni jaz minua helsinkiin, kun hän siellä oli. mulla ei ollut siinä enää paljo aikaa, mietin että "kahen päivän päästä on oltava kotona, tuolla suomen toisessa päässä suunnilleen" mutta mitäpä siitä! hyppäsin lauantai-iltna junaa joka kuletti mut tunnissa helsinkiin <3 olikin jo vuos viime käynnistä, kyllä oli hyvä päästä siellä käymään. ja sunnuntaina aamulla me sitten lähettiin jo varhain vantaalta, suuntanamme korso, siinä ihan lähellä.
ankkarockkiin kävi kepeät askeleet ja kun lipun olin saanut ostettua niin eihän siinä ees kauan keritty odotella porttien aukeemista. jotkut nimeltämainitsemattomat ihmiset, tai no ihmisryhmä juoksi kuin aropuput siitä meidän eestä yhden tietyn lavan eteen. no ei siitä enenpää, mutta amorphis faneilla, tai mikä bändi siinä ekana soittikaan,mahto olla ilosta kun näki (jos näki) bändinsä noin kilometrin päästä, parin tuhannen japaniernun takaa. itsehhän olin ystävineen kaukanan kun dir en grey soitti sitten siellä. no ei muuten mutta piti pitää eturivipaikkaa että näki potfin.

niin siinä eka keikka muuten oli maj karma, herra ylppö viihdytti meitä eturiviläisiä, tai ainakin henkilökpöhtaisesti voin sanoa että koko rahan edestä. oli meinaan sen verran kreisiä menoo että ei riitä sanat kertomaan. ei unohdu keikka tuo.

MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA
HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ
MAJ KARMA MAJ KARMA ON IHANA
HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ
MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA
HERRA YLPPÖ ON IHANA HERRA YLPPÖ
MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA
HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ
MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA
HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ HERRA YLPPÖ
MAJ KARMA MAJ KARMA MAJ KARMA


poetsit oli herkkua ja makeaa mahan täydeltä. sen jälkeen bongailtiin mm. the arkia, ola on helevetin kuuma tapaus, en muuta voi sanoo. sonataakin fiilisteltiin ojh. muutamat vakiorevitykset bailattiin ja vodkan aikana tietty oli oltava myös kuulolla :> oli meininki hatussa.

illan viimesenä katottiin pmmp eikä menoo hillinnyt yhtään jo päivän aikana rasittuneet jalat (onneks) vaan jaksettiin pilettää ihan himona ja muistettiin karjua täysillä "höh otan pekonii" ja "kerrankin unohtaa kaikki se vakava mitä on huomenn ja vittu ikinä" <3 otti jo suunnilleen kunnon päälle siinä vaiheesa iltaa mutta äsh. huippua oli. lopulta piti valua ulos, kerettiin katto kivat ilotulitukset kunnes saapui kyytimme, valkoinen paku, jossa (kuulimme huhua sisäpiiristä) oli kuletettu 69 eyes-bändin keikkakamoja. olihan siellä perällä, missä istuimme, niitä paljon nähtyjä vesipulloja ainakin. ihastuttava matka.

aamujunalla kaheksalta iisalmeen, alkoi unenpuute jo vaivata hiukkasen kun kerkesin vaan tunnin nukkua, tietyistä syistä. kotona kerkesin jo suunnitella mukavasti myös sitten sitä amsterdamin matkaa tädin kans, jeiii :>noooh, nyt sitä sitten ollaan jo täällä iisalmessa alottelemassa kouluelämää. ja oon kyl aika innoissani. ihan. kuvia pistän ylpöstä ja muustakin vaikk akuhan saan materiaalit koneelle. no ja tulee ne ainakin galleriaan, kaikkihan sen tietää :>
hyviä jatkoja ja alkuja kaikille <3