"sinä olet siivet minulle"


mun tämän illan ajatukset pähkinänkuoressa kuulostaa seuraavalta: "maailma on liian iso paikka kierrettäväksi ja liikaa julmia asioita tapahtuu mutta mitään muuta mä en toivo, kun että jokainen olis onnellinen nyt just tällähetkellä olevasta pienestä hyvästä asiasta koska maapallo mätänee kokoajan vaan enemmän ja se, mitä tarvitaan, on ihmisen oivallus siitä, että parempi huominen alkaa sitten, kun itse tekee asialle jotain.
sais jo loppua puheet siitä miten opettajien pitäis puuttua koulukiusaamiseen tai että eduskunnassa pitäis tehdä päätöksiä oikeuden puolesta, liittyi se sitten rasismiin tai ilmastonmuutokseen. jospa joku kattois peiliin ja tajuais että muutoksia ei saada aikaan jos syyttelee muita vaan että itse avaa suunsa ja aloittaa muutosten tekemisen.
ja mitä vitjaa sekin muka on olevinaan että 'kaikki me ollaan erilaisia. erilaisuuden takia muita saa syrjiä'? vitja, no sehän nyt on itsestäänselvyys. pointti on se että kaikki me ollaan samanlaisia, me ollaan kaikki tässä samassa maailmassa, kaikkilla on tunteet ja ongelmat ja oikeudet; kiusaajilla ja kiusatuilla, kodittomilla, rikkailla, presidenteillä, naapureilla, sukulaisilla, vihamiehillä, tappajilla, raiskaajilla.mikään ei tee pahempaa tuhoo ku ihmisten omaan napaan tuijotus. se lisäksi että siihen peiliin pitää katsoa, pitää myös ajatella muiden ihmisten kantilta asioita. kaikki ei oo sitä miltä näyttää.  "