2.-4.10.
Vietin hulvatonta synttäriviikonloppua.
Kaikenlaista sattu ja tapahtu, enimmäkseen oli hauskaa tottakai, jos ei ota lukuun sitä tuskaista sairaalareissua... Mutta jospa mä jotain opin siitäkin.

Kajaanissa käytiin yöllä, mutta sieltäkin liuettiin aika äkkiä pois, kun minä näytin mustasukkaisen ja agressiivisen puolen itsestäni...
Hups ja anteeksi sille  naiselle, joka erehty kehumaan meikän ukon hiuksia!

_______________

Milkan synttäreitä juhlittiin pari viikkoo sitä ennen tällaisissa meinigeissä:

Meikän punanen yläosa on oikeesti polvimittainen mekko, pistin nyt vaan päälle tuon mustan hameen (ja sen alle kolme minihametta, jotta tulos olis enemmän viiskytlukumainen )
Molemmat on aikoinaan löytyny kirpparilta. Musta helmikaulakoru on mummilta <3

Teemana oli siis 50-luku, ja hauskaa oli! Elvis soi ja ihmiset tykkäs ( tai ehkä ne vaan huijas?) mun tekemästä omenapiirakasta :) Makkee resepti oli äitiltä pyydetty, ja "salaisena" osana on piimä (YÖK) joka tekee kyllä taikinasta jotain aivan taivaallista <3

_______________

Edellisen päivityksen kauppalista on ollut koko syksyn operaatio. Onneksi synttärit sattuu tähän kohtaan syksyä, sillä synttärilahjoista ja synttärilahjarahoista oon saanut koottua hyvän kasan tavaraa, joista oon haaveillut ja jolla pärjään taas pitkän aikaa!

Nyt on suoristusrauta, Cybershopista tilatut hiuslisäkkeet (+ihanat pääkallokorvikset), ja Ellokselta puoleen hintaan tilattu uskomattoman ihana punainen villakangas-talvitakki !

Ja vielä lompakossa kuumottaa Seppälän lahjakortti...

___________

Niiden lisäksi oon shoppaillut:
 

-Kengät, juuri sellaiset joita oon ettiny jo pari vuotta. Matala korko, hyväntuntuiset jalassa ja kapea kärki. Myös perus-balleriinat olis kelvannu, mutta nämä ihanuudet nähtyäni unohdin mokomat balleriina-haaveet ikiajoiksi.
Ja kenkä ei tietenkään oo kippurassa, kun sen laittaa jalkaan. Kuminauhasysteemi saa kengän istumaan paremmin jalassa, eikä se kokoajan kantapäästä lonksu kävellessä :D Tosin kuin balleriinoissa!


-Lattiavalaisin ja ajastin (saan lampun syttymään ajastimen avulla puol tuntia ennen herätyskellon soittoa, jolloin ei tarvii torkkua pilkkopimeässä montaa tuntia, vaan just sopivasti valaistussa huoneessa. Eron huomaa: oon ollu joka aamu paljo pirteempi heti herättyäni! 8)

-Niittivyö. Aitoa nahkaa tälläkertaa. Jospa kestäis pitempään siis kuin edellinen halpisversio.

______________

Ja tällä viikolla myrskyisenä ja kylmänä päivänä päätin, että tarvitsen vihdoin sellasen lämpimän ja pehmeen myssyn. No, kun olin kiertäny koko kaupungin löytämättä mieleistä myssykkää, ostin kerän paksua lankaa ja virkkuukoukun. Tulos oli mieluinen:

 

Perus baskerin ohjeen löysin netistä, ja kun lanka yllättäen loppui ennekuin myssy oli valmis, päätin vaan ommella reunaan kuminauhan, joka kuroi hatun sopivaksi.

Koristeen värkkäsin punasesta nauhasta ja Amsterdamista ostamasta rintamerkistä. Parasta tuossa koristeessa on se, että sitä voi muutella aina mieluistaksi.

Tuossa muutamia vanhoja nappeja, joilla saa taas uutta ilmettä rusetin päälle.

_________

Nyt sitten syyslomailemaan! Tallinnan-reissua onkin jo oottanu pitkään... Huippua päästä pariksi päiväksi pois täältä!