koulu on alkanu jo. onpa outoo mut miten siihen on tottunu niin nopeesti.

meijän luokka, arte07, on ihan hitti<3 siellä on mahtavat tyypit ja mahtavat opettajat ja koko idea. tykkään myös koulun ruuasta. ja sohvista, ja kahvista ja pihasta.
opettajista btw, kuraattori on paras. kun se näyttää vihasta naamaa se näyttää äkäseltä karhulta/vihaselta sudelta. me nähtiin kerran sen vihanen naama kun sanottiin että se on tosi söpö. se on kalju ja 200-kilonen korsto ja äijä ja kovis kera rikkinäisten farkkujen.

me ollaan opittu jo kaikkee mahtavaa, mm.
saumurin käyttö,
hameen kaavan piirtäminen 3/4:na,
väriympyrä+vastavärit yms (niinku ei oltais jo ala-asteella opeteltu),
ihmisen piirtämistä mittasuhteineen+vaatteineen+kankaan kuvioineen+materiaaleineen,
kaavoihin tulevat lyhenteet+merkit,
yms,
yms...

muuta mukavaa<3 ollaan myös käyty läpi, mitä saan hyväksiluetuksi lukio-opinnoista, talouskoulusta ja kymppiluokasta. saisin melkeen niitten hyvästä käytyä tuon koulun kahessa vuodessa. mutta kyllä kolme vuottaki kelpaa. no ainakin saan rennosti skipattua pakolliset ruotsit, matikat, englannit, kemiat, fysiikat, liikunnat ja terveystiedot... ja muoto&väri tunneilla pääsen aika helpolla kun oon tehny aiheesta monituisia tuotoksia lukiossa, ja niitä saan käyttää tulevaan portfolioon. ja tuotesuunnittelun tunnilla saan jättää väliin esim. housujen tekemisen, koska mulla on ne jo tehtynä talouskoulun ansiosta. että tällasta. mutta oon niin innoissani että tuskin maltan olla tekemättä niitä housuja ja ihania maalauksia..<3

~

milkaa näin tänään viimestä kertaa enneku se lähtee hollantiin.. nähään seuraavan kerran amsterdamissa 5. lokakuuta <3 see you @ there, my sys.
mile on ollukki tälläviikolla korvaamaton apu mulle, kun kämpillä meni suihku remonttiin=olen käymättä suihkussa koko viikon ajan, paitsi jos sattuu sisko asuman siinä ihan lähellä. ja jos asuntolalla muutenvaan alkaa olla mahottoman tylsää ja tukalaa, niin mile ottaa yöks luokseen ^^
thänks<3
831345.jpg
kesälomailta

alkaahan tämä elämä jo luistaa paremmin.

viikon top3 listat:

kirjat:
1. olimme kuin veljet
2. kk-kuolemankauppias
3. anne frankin elämänkerta

biisit:
1. uniklubi-luotisade
2. ruoska-e.v.v.k.
3. norther-frozen angel