iisalmi näyttää mukavalta viikonlopun kajaanin reissun jälkeen.

oli kajjaanissaki mahtavaa, tuttuja näkkee<3 uusiakin tuttuja.

mutta että ihan iisalmi, tämähän on jo varsin kotosa <3 koulu on jees (maanantaina ja tiistaina koulua, liikunta vain) ja kaupunki on kaunis, iltaisin.

kaverit on niin ihania että miten jaksais ilman... millonkahan viimeks oon kämpillä nukkunu. siellä tulee käytyä päivällä syömässä tms. ja sitte me taas mennään<3 on kivat kaverit joiden luokse voi mennä. eka aina käydään kaupassa ostamassa esim. ketsuppia (aina lopussa) ja makaroonia (sekin vähissä) ja tehhään ravintola-alaopiskelijan voimin ihana perheateria <3 (sis. makaroonia pussi, tonnikalapurkki, grillimaustetta heitetään ja kepsuttia puol purkkii<3) sitte istuttaan läjässä keittiön pöydän ääressä ja syödään samalta lautaselta (kattilasta, jos ei oo lautasia) ja aina joku jaksaa vannoo että "kyllä mä tällä kerralla tiskaan".

 

juu ja sitten huomenna lähen helsinkiin. ja perjantai-aamuna tädin kanssa noustaan siellä lentokoneeseen joka pistää meidän amsterdamiin....<3 ja sisko ihana tulee vastaan, ei olla nähtykkää aikoihin...saadaan koko viikonloppu viettää siellä kolmestaan, oi että. yes<3 saa nähdä mitä seki reissu tuo tullessaan, ihan oon innoissani lähtemässä...<3 *jänskäti jänskäti*

ja mitä muuta tulevaisuuteen tulee, niin ainakin luvassa on:

 syysloma+hillittömät synttäripilleet<3 (iisalmi,paltamo,kajaani,mieslahti,sotkamo)

 silmälasien ostaminen (käytän piilareita nyt, lasit meni särki kun päälle astuin)

töiden hakeminen (lehtimyyjän paikka on jo käytännössäkatsoen varma)

asunnon ehtiminen (sitäki luokkakaveri-saaran kans ollaan jo kateltu, paljon!)

 että näillä mennään :>